top of page
Zoeken
  • info216085

Kamperen is top, maar hoe berg je alles op?

De zomer is daar weer: lange dagen en warme nachten. Perfect dus voor een kampeertrip naar de bossen of de bergen. Er is niets zo speciaal dan slapen onder de sterren. Het zijn herinneringen die je bijhoudt voor het leven. Maar net zoals dat deze herinneringen vervagen, vervaagt ook de warmte van de zon en is het weer tijd om je kampeerspullen op te bergen. Maar hoe stockeer je dit nu het beste?Niet vouwen, maar rollen

Als we spreken over kampeerkledij, denk maar aan regenjassen of wandelbroeken, hebben wij de perfecte opberg techniek: rollen! Door je kleding op te rollen, bespaar je plaats, maar blijven je kleren ook nog eens kreukvrij tot je weer klaar bent om ze te dragen. Deze tip is dus niet enkel handig voor het opbergen van textiel, maar ook voor het inpakken van je trekrugzak of koffer!


Verwijder batterijen

Zoals jij als fervente kampeerder wel weet, is er meestal geen elektriciteit ter beschikking tijdens het kamperen. Daarom werken veel zaken op batterijen, zoals zaklampen, GPS-systemen en radio’s. Zorg er dan ook voor dat je alle batterijen hebt verwijderd uit je elektronica voor je deze stockeert. Zo blijft alles in goede staat en zorgen de batterijen niet voor gezondheid- of veiligheidsrisico’s. En daarbij, wat extra batterijen in huis knunnen nooit kwaad, want om 1 of andere reden heb je er nooit genoeg!


Liever droog dan nat

Bij het opbergen van je tent, slaapzak, wandelschoenen etc., is het belangrijk dat je alles goed laat verluchten. Zo blijven de slechte geurtjes niet hangen tot volgend jaar, maar droogt je materiaal ook volledig op. Vocht zorgt namelijk voor schimmel! En wie wilt dat nu mee nemen op een kampeeruitje? Kuis je materiaal ook af, zodat mee gesleurde steentjes geen schade kunnen aanrichten.


Lekker samen

Of het nu in je garage, tuinhuis, zolder of in de hoek van je living is, bewaar al je kampeergerief op dezelfde plek. Zo weet je alles direct terug te vinden wanneer het weer tijd is om te ontsnappen aan de drukte. Heb je thuis niet de plek om dit te doen? Dan kan je altijd terecht bij een selfstorage center.Nu je weet hoe je jou kampeermateriaal opbergt, ben je volgend jaar in no-time vertrokken naar je bestemming. Of dit nu de mooie Belgische Ardennen zijn, of net iets verdere oorden, jij bent er klaar voor!


77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page