top of page

MEER DAN TIJDELIJKE OPSLAG 

Dat self-storages enkel geschikt zijn voor tijdelijke (meubel) opslag, is alles behalve waar. Flex self-storage biedt oplossingen voor verschillende opslagproblemen. Hieronder vindt u een kleine greep terug uit ons aanbod. Heeft u nood aan een opslag voor een ander goed? Laten we dan samen kijken naar de juiste oplossing!

MOTORSTALLING

Heeft u heel de zomer kunnen rijden op uw motor, maar staat de winter weer voor de deur? Uw motor wekenlang in weer en wind laten staan is natuurlijk geen optie. 
Daarom kan u onze units bij Flexcenter huren als winteropslag! Toch motoropslag nodig voor een heel jaar? Ook dat kan zonder problemen. U kan elk gewenst moment van de dag uw motor komen halen.

OPSLAG VAN STOCK

Uw (web)winkel draait behoorlijk goed, maar daardoor heeft u alsmaar meer stockage plaats nodig. Plek die niet beschikbaar is in uw pand. De oplossing? Een unit bij onze self storage. Doordat u overdekt kan laden en lossen blijft uw stock bij elke situatie beschermd. 

OPSLAGPLAATS AANHANGWAGEN

OPSLAGPLAATS AANHANGWAGEN

Een aanhangwagen is voor sommige een echte must have. Helaas is de opslag niet zo simpel, zeker als u deze niet elke dag gebruikt. Kom daarom eens langs bij Flexcenter. Bij ons kan u met uw aanhangwagen tot aan de units rijden. Ideaal om deze op te bergen!

BEWARING PAPIERWAREN

Interesse? Vraag een gratis offerte aan!

Is uw kantoorruimte te klein geworden voor al uw paperassenwerk? Dan kan het overzicht snel verloren gaan. In Flex Self-Storage hebben we de geschikte boxen voor een overzichtelijke bewaring van al uw papieren.

bottom of page