top of page
Zoeken
  • info216085

Dit wist u niet: 5 zaken die u kan stockeren in een selfstorage

Bijgewerkt op: 26 jul. 2021Het zou u verbazen voor welke goederen u allemaal een opslag unit kan gebruiken. Het gaat zoveel verder dan de opslag van meubilair tijdens een verhuis of het onderbrengen van uw motor in de winter. Hieronder geven we 5 items mee die u gemakkelijk kan stockeren in een self storage. Benieuwd naar welke items? Lees dan zeker verder!


Kunstwerken

Van echte schilderijen tot beeldhouwkunst of een fietswiel (ja ook dat kan tot kunst behoren). Alles wat u tot kunst beschouwt, maar niet meer in huis kan tentoonstellen, kan u perfect in een selfstorage opslagen. Let wel: sommige kunstwerken zoals schilderijen worden best niet in een buitenunit opgeslagen. Deze zijn niet beschermd tegen temperatuur wisselingen wat slecht is voor uw schilderwerken. Kies dus zeker voor een binnen unit, waarin u uw eigen privé museum kan waarmaken.


Speelgoed

Een barbiepop of een de legoblokjes die zoveel pijn doen onder de voet. Elke stukje speelgoed heeft wel een verhaal. Helaas groeien kleine kindjes snel op waardoor het speelgoed al vlug vervangen wordt door een scherm. Het speelmateriaal weg doen is geen optie, de emotionele waarde is te hoog, maar kleinkinderen loeren ook nog niet om de hoek. Berg het speelgoed daarom op in een selfstorage. Zo kan u de speeltjes nog altijd komen bezoeken op een emotioneel moment en staat het gereed voor het eerste kleinkind, zonder dat u er elke keer weer over struikelt.


Kampeeritems

De zomer is altijd top! U zet uw tent op waar u wilt, u kook op uw gasvuur de beste maaltijden, die daarna met veel smaak op eet aan uw tafel die in 1-2-3 klaar stond. Met de zon nog van de partij, hebt u niets meer nodig. Maar naarmate de zon vlugger ondergaat, is het ook weer tijd om uw kampeerspullen op te bergen. Elk jaar wordt het vinden van een opberg plekje in huis moeilijker en moeilijker. Geef ze daarom de overwintering die ze verdienen in een externe opbergruimte. En als de zomer terug begint te lonken weet u direct waar u uw spullen kan vinden.


De verzameling

Iedereen heeft al wel eens iets verzameld: postzegels, marvelstrips, Funko Pops, munten, … of misschien wel meerdere zaken tegelijkertijd. Het begint altijd klein, maar echt verzamelaars zoals u doen hun verzameling al snel de pannen uit vliegen. En daar is uw partner niet altijd even gediend mee… Daarom is het huren van een opslagunit de perfecte gulden middenweg. En geen nood, u kan uw geliefde op elk moment van de dag komen bezoeken. Of deze geliefde nu uw collectie of uw partner is? Dat laten we aan u over.


Kerstversiering

U bent een echte kerstfanaat die perfect weet hoeveel weken het nog is tot Kerstmis. Elk jaar haalt u het onderste uit de kan om uw huis het lichtbaken in het donker te maken. Als het aan u lag, liet u uw Kerstversiering voor altijd hangen. Maar de blikken van uw buren zijn niet meer te negeren. Al een geluk kan u met al uw kerstspullen een echt kerstparadijs maken in uw selfstorage. De ideale manier om de rest van het jaar door te komen.


Dus voor welk opbergprobleem, groot of klein, u nu een oplossing zoekt, Flexstorage staat altijd klaar om u hierin te helpen.


76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page